Simply clever

De ŠKODA ENYAQ iV is de eerste volledig elektrische SUV die is gebouwd op MEB (het platform dat exclusief is ontworpen voor elektrische voertuigen) en weerspiegelt de huidige trends van eenvoud en individualisering. De ENYAQ iV wordt geleverd met achterwielaandrijving, vierwielaandrijving en krachtige elektromotoren voor een dynamische emissievrije aandrijving met een bereik tot 537 km in de WLTP-cyclus. Naast liefhebbers van "groene" innovaties, zal hij ook liefhebbers van moderne technologie en rijhulpsystemen bevallen met een ruim en comfortabel interieur gemaakt van hoogwaardige materialen en een breed scala aan Simply Clever-functies. Al met al is de ENYAQ iV een praktische en comfortabele elektrische auto die net zo geschikt is voor het dagelijks leven als een conventionele auto.

Ontdek alle hybride & elektrische wagens   Contacteer onze fleetcel

Škoda Enyaq iV

Efficiënt, emotioneel en opwindend

De ENYAQ iV is het kenmerk van een nieuw tijdperk bij ŠKODA. Het is het eerste productiemodel van Škoda op basis van het modulaire elektrische autoplatform van Volkswagen Group en verenigt op slimme wijze duurzaamheid met onze merktypische kwaliteiten - veel ruimte en een emotioneel design.

Škoda Enyaq iV

Škoda Enyaq RS iV

Duurzaamheid ontmoet high-performance rijden

Het sportieve RS-gamma van de Tsjechische autofabrikant is uitgebreid met een tweede volledig elektrisch model - de nieuwe ENYAQ RS iV. De SUV heeft vierwielaandrijving en twee elektromotoren met een systeemvermogen van 220 kW, net als de ENYAQ COUPÉ RS iV. Daarmee zijn de twee RS-versies van de ENYAQ iV-familie de krachtigste voertuigen in het portfolio van ŠKODA

Škoda Enyaq coupé iV

Opwindend, emotioneel en elegant

De nieuwe ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV maakt een statement met zijn dynamische looks en sportieve, elegante lijnen. Hij vult de succesvol gelanceerde ŠKODA ENYAQ iV aan en voegt een nog emotionelere variant aan het gamma toe. Terwijl de daklijn vanaf de B-stijl geleidelijk naar achteren afloopt, biedt de nieuwe coupé veel ruimte achterin en een bagageruimte van 570 l.

Škoda Enyaq Coupé iV

Škoda Enyaq Coupé RS iV

Elegantie in een high-performance jasje

De ENYAQ COUPÉ iV is ook verkrijgbaar in een hoogwaardige RS-versie die 4×4 aandrijving combineert met twee elektromotoren en een vermogen van 220 kW. Daarmee is het de krachtigste auto van ŠKODA en staat hij voor een motorsporttraditie van meer dan 120 jaar.