Kleine SUV met een groot(s) interieur

De ŠKODA KAMIQ is de volgende stap in het succesvolle SUV-offensief op de Europese markt. Dit model maakt deel uit van het populaire stedelijke SUV-segment en combineert de klassieke voordelen van een SUV - zoals de grotere bodemvrijheid en de verhoogde zitpositie - met de wendbaarheid van een compacte auto. Met zijn kenmerkende emotionele design, ultramoderne bestuurdersassistentie- en infotainmentsystemen, royale ruimte en tal van Simply Clever-functies voldoet de ŠKODA KAMIQ aan alle eisen van lifestyle-gerichte klanten en hun gezinnen. 

Škoda's SUV-familie

SKODA Kamiq

Ontwerp

Het uiterlijk van de ŠKODA KAMIQ wordt belichaamd door gedeelde koplampen met dagrijverlichting langs de bovenkant. Van opzij gezien ziet de auto er robuust en dynamisch uit met zijn 16" tot 18" wielen en hooggeplaatste motorkap. De achterlichtclusters met retroreflectoren bieden een frisse interpretatie van ŠKODA's kenmerkende C-vormige achterlichten.

SKODA Kamiq

Infotainment en connectiviteit

De nieuwe generatie infotainmentsystemen van de KAMIQ met schermen tot 9,2" wordt aangevuld met de Virtual Cockpit, met een scherm van 10,25" en vijf weergavemodi. De ŠKODA KAMIQ is altijd verbonden met het internet dankzij de ingebouwde eSIM-kaart. Ook is er een uitgebreid aanbod van ŠKODA Connect diensten, waaronder nieuwe infotainment toepassingen.

SKODA Kamiq

Veiligheid voorop

Naast de negen airbags wordt de veiligheid van de passagiers vergroot door Side Assist. Wanneer de auto van rijstrook verandert, detecteert dit systeem van achteren naderende voertuigen die klaar staan om in te halen of zich in de dode hoek bevinden. Side Assist kan tot een afstand van 70 m in de gaten houden wat er achter de auto gebeurt, zodat het de bestuurder ook op autosnelwegen en autowegen kan waarschuwen voor gevaren.

SKODA Kamiq

Ervaar de ŠKODA KAMIQ

Je weet natuurlijk pas echt hoe de ŠKODA KAMIQ rijdt, als je hem zelf hebt geprobeerd. Maak direct een proefrit bij een door jou gekozen ŠKODA dealer.

Boek nu jouw testrit  Vraag een offerte