Škoda
ŠKODA Best Break of the year 2021

De ŠKODA OCTAVIA COMBI wint

Op 21  maart 2022 was het een feit! De ŠKODA OCTAVIA COMBI wint de award van « Best Selling Break Of the Year 2021» uitgereikt door Effective Media.

Dit is niet de eerste prijs dat dit iconisch model van het merk wint, niet alleen kan hij zich de best verkochte break van België noemen, reeds 5 jaar op een rij, maar bovendien is hij recentelijk ook verkozen geweest tot “VAB-Gezinswagen van het Jaar 2021” binnen zijn categorie.

De SKODA OCTAVIA is niet enkel een stijlvolle gezinswagen met een vernieuwd design, maar biedt bovendien ook veel ruimte, comfort, Simply Clever-tools, een brede scala aan motorisaties en talrijke andere troeven.

Genoeg ruimte voor het hele gezin

De volledig nieuwe, nog ruimere OCTAVIA COMBI bedient het hele gezin op zijn wenken. in de 640 liter grote kofferruimte kan je alles kwijt wat je nodig hebt, zonder dat dit ten koste gaat van de zee aan ruimte voor de inzittenden voor- en achterin. Toch nog meer ruimte nodig? Door de handige rugleuning van de achterbank in te klappen kan het volume nog worden uitgebreid tot een indrukwekkende 1.700 liter.

Ook de passagiers genieten  van een nog ruimer interieur! Deze genieten va zo veel ruimte dat ze achterin zelf met gekruiste benen kunnen zitten. Of neem comfortabel plaats aan het stuur en geniet van heel wat hoofd-, schouder- en elleboogruimte.

koffer skoda ocatavia combi

Safety first

Reizen zonder zorgen: één van de troeven van de nieuwe ŠKODA Octavia. Of je nu naar je werkt rijdt, het drukke stadscentrum doorkruist of cruiset langs grote wegen. De Octavia heeft nieuwe rijhulpsystemen die tegenliggers in het oog houden als je linkaf slaat (bij linksgestuurde wagens) en die de wagen tot stilstand brengen als er gevaar dreigt.

Geparkeerd? Dan scant hij de zone achter de wagen en waarschuwt hij wanneer je jouw deur opent en een fietser of andere auto dreigt te raken. Ook inclusief: 9 airbags die samenwerken met de driepuntsgordels en de hoofdsteunen. Het eCall-systeem neemt bij een ongeval automatisch contact op met de hulpdiensten om de locatie en status van de wagen door te geven.

Altijd geconnecteerd

Het infotainmentgamma van de nieuwe ŠKODA Octavia bestaat uit een vrijstaand Columbus-systeem met 10-duimsscherm dat je kan bedienen met aanrakingen, bewegingen of gesproken commando's. Naast een standaardradio is de wagen ook uitgerust met:

  • Een navigatiesysteem
  • 2 USB-C-poorten
  • Muziekstreaming
  • ŠKODA Connect (functies bedienen van op afstand)
  • ŠKODA  Shop (online functie bijkopen)
  • Online spraakbediening