Ontdek de VISION 7S

ŠKODA onthult zijn VISION 7S en geeft een eerste concrete kijk op de nieuwe designtaal van het merk, die robuustheid, functionaliteit en authenticiteit combineert.

De VISION 7S is ook de eerste ŠKODA met een matte carrosseriekleur. Het interieur wordt gekenmerkt door duurzame materialen en interactieve oppervlakken. De concept car heeft een actieradius van meer dan 600 kilometer in de WLTP-cyclus dankzij een 89 kWh batterij.

Een nieuwe designtaal

De VISION 7S is het eerste model met ŠKODA’s nieuwe ‘Tech-Deck’-gezicht. Kenmerkend is de grille, die aanzienlijk platter en breder is geworden. Op de hoeken staan smalle, rechtopstaande koplampen, die samen met de ver in de voorschermen doorgetrokken dagrijverlichting een T-vorm hebben.

Vision 7S

VISION Interieur

De volledig elektrische zevenzitter heeft een minimalistisch en functioneel interieur, met een vlak en breed dashboard, afgevlakt stuurwiel en een centraal vrijstaand verticaal touchscreen. En tot slot werden zowel voor het interieur als koetswerk duurzame materialen gebruikt, soms zelfs van plantaardige oorsprong.

Innovatieve oplossingen

Sfeerverlichting markeert verschillende delen van het interieur, inclusief de laadstatus, en zorgt voor passende verlichting bij het in- en uitstappen. De deurpanelen zijn eveneens voorzien van interactieve haptische en visuele elementen. Het geïntegreerde kinderzitje bevindt zich in de middenconsole – de veiligste plek in een auto.