Volkswagen ID.3

Met de nieuwe ID.3 blijft elektrische mobiliteit aan kracht winnen bij Volkswagen: aan de buitenkant geven de strakke lijnen de ID.3 een volwassener gezicht, terwijl het interieur standaard is voorzien van hoogwaardige materialen en talloze rijhulpsystemen. Kortom: zuiver elektrische mobiliteit op het scherpst van de snede.

 Check ons aanbod 

Audi Q4 e-tron

Het heldere design van de Audi Q4 e-tron verleent een karakteristieke vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. Een eyecatcher van formaat: De gefocuste voorpartij en de krachtige achterpartij. Opwindend: Het geaccentueerde zijsilhouet en de vrij zwevende daklijn. In de bagageruimte kan 520 liter bagage worden opgeborgen. Met neergeklapte achterbankleuning stijgt het volume zelfs tot 1.490 liter. De Audi Q4 heeft een rijberteik tot 520 km.

 Check ons aanbod 

CUPRA Born

Ontdek de sportieve elektrische CUPRA Born : sportonderstel, sportstuur, aerodynamische diffuser en kuipstoelen: de CUPRA Born is een op-en-top sportieve auto. Maar dan wel een 100% elektrische. En wat voor één! De CUPRA Born heeft een vermogen van 204pk (150kW), een actieradius tot 421 kilometer en alle technologie om jou te verzekeren van een veilige én comfortabele rit.

 Check ons aanbod 

Volkswagen ID.4

Een onversneden SUV die met zijn robuust en tegelijk vloeiend lijnenspel meteen in het oog springt: de ID.4 werd in 2021 niet voor niets verkozen tot World Car of the Year. Krachtig en zelfzeker, zoals het een SUV betaamt, en als 100% elektrische allrounder ideaal voor langere ritten, met een rijbereik tot 516 kilometer. Ook verkrijgbaar in een ultra-sportieve GTX-uitvoering.

 Check ons aanbod 

Škoda Enyaq Coupe iV

Onze elektrische Coupé. Deze elektrische Enyaq iV toont zijn stijlvol gelijnde carrosserie. Dankzij de vloeiend aflopende achterzijde heeft de coupé een nog betere stroomlijn dan de Enyaq iV (zie hieronder). De actieradius tot maximaal 545 km is het resultaat. Met 570 liter laadruimte, keuze uit verschillende Design Selections en een 13 inch touchscreen als echte blikvanger. Het model is beschikbaar met verschillende accupakketten die kunnen laden met een maximum van 135 kW/u. 

 Check ons aanbod 

Škoda Enyaq

De Enyaq iV is de ideale auto voor een weekend weg met jouw familie. Met een actieradius van 537 km rijd je naar de Ardennen en weer terug. Deze volledig elektrische SUV is ruim en voorzien van de nieuwste technologieën. Zo heeft de Enyaq iV een 13 inch multimediascherm waarop je eenvoudig je route uitstippelt. En vind je het leuk om met de caravan op pad te gaan? Geen probleem. De Enyaq iV is in staat om tot 1.200 kg gewicht te trekken. Nu direct uit voorraad leverbaar.

 Check ons aanbod 

Volkswagen ID.5

Het onmogelijke wordt mogelijk met de ID.5: hij weet de gespierde uitstraling van een echte SUV te koppelen aan het aerodynamisch silhouet van een onversneden Coupé. De ID.5 sluit geen compromissen maar presenteert elektrische mobiliteit in zijn meest elegante, luxueuze vorm. De ID.5 is een statement van een wagen, die niemand onberoerd laat. Ook verkrijgbaar in een ultra-sportieve GTX-uitvoering.

 Check ons aanbod 

Audi Q8 e-tron

Stilstaan is niets voor u, en al evenmin voor de Audi Q8 e‑tron. Hij biedt immers tot 582 km (WLTP) rijbereik, en 600 km (WLTP) bij de Audi Q8 Sportback e‑tron. Even bijladen onderweg? In slechts 31 minuten krijgt u er tot 420 km rijbereik bij aan een snellader (170 kW), ideaal voor een koffiepauze.

 Check ons aanbod