Audi

Wil je deze zomer zorgeloos met de auto op reis?

Kom dan langs voor een Vakantiecheck:
onze experts checken je wagen voor maar
€ 99 (incl. btw) op meer dan 20 verschillende punten!

Reserveer mijn check-up

Banden ... check!

Een lange rit voor de boeg? Dan is het belangrijk dat je banden in optimale staat zijn. Als onderdeel van de Vakantiecheck, controleren we daarom je bandenspanning, de balancering en profieldiepte. Een goeie wegligging en betrouwbare rijprestaties? Check!

Batterij ... check!

Sommige verrassingen zijn leuk, andere zijn minder leuk ... zoals een platte batterij, de belangrijkste oorzaak bij pech. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, hangt van vele factoren af. Wij kijken dat voor jou na zodat je niet voor vermijdbare verrassingen komt te staan.

Vloeistoffen ... Check!

Waarom wachten tot de indicatoren op je dashboard melden dat er een tekort aan vloeistof is? Vermijd onnodige stress tijdens je vakantie en laat je concessiehouder op voorhand controleren of er nog voldoende vloeistoffen zijn.

Remmen ... Check!

Niks zo cruciaal als goed werkende remmen. En niks zo belangrijk als een controle uitgevoerd door een erkend servicecentrum, als onderdeel van elk regulier onderhoud. Bij ons ben je in goede handen.

Maak een afspraak

Lichten en zichtbaarheid ... Check

Zien en gezien worden is fundamenteel voor de veiligheid. En de technologie die achter de lichten van je wagen zit, is véél complexer dan het lijkt. Laat ons ernaar kijken. Alles in orde? Dan krijg je groen licht van ons.

Ruitenwissers ... Check

Een goed zicht op de weg is key, zeker als je een lange rit voor de boeg hebt. Onze experts kunnen tijdens een Vakantiecheck scheurtjes spotten in je rubberen wisserbladen. Zijn ze aan vervanging toe? Dan kan je dat nog op tijd laten fiksen!

Airco cleaning (€59 btwi) of onderhoud (€99 btwi)

De schone lucht in je voertuig? Die heb je te danken aan een Airco Cleaning en een Airco Onderhoud. Laat je airco dus regelmatig onderhouden en voorkom beslagen ruiten, onaangename geurtjes, een kapotte ventilator en kosten op lange termijn. Niet overtuigd? Dan overtuigen onze interessante prijzen en de voordelen je wél!

Maak een afspraak

airco

Ga deze zomer uit je dak met de Audi dakdragers en dakkoffers!

Droom grootser op vakantie dankzij de dakkoffers van 250 tot 430 liter en ontdek hier de promotie op onze Audi dakdragers. Benieuwd welke onze meest populaire accessoires zijn?

Meest populaire Audi accessoires