Škoda

Wil je deze zomer zorgeloos met de auto op reis?

Kom dan langs voor een Vakantiecheck:
onze experts checken je wagen voor maar
€ 39 (incl. btw) op meer dan 20 verschillende punten!

Combi-actie* van 1/06-11/08

Vakantiecheck + € 40 extra korting op banden!

Merken we tijdens je Vakantiecheck dat je 2 of 4 nieuwe banden nodig hebt? Dan krijg je maar liefst € 40 extra korting (incl. btw) op nieuwe Pirelli- of Continental-banden. Bovendien profiteer je van 36 maanden bandengarantie. Da’s pas gerust op reis vertrekken.

*Combi-actie: € 40 extra korting (incl. btw) op nieuwe banden van het merk Pirelli of Continental, enkel geldig in combinatie met een uitgevoerde vakantiecheck-up op de wagen in de periode van 01/06/23 – 11/08/23. Niet cumuleerbaar met andere acties op banden.

Banden ... check!

Een lange rit voor de boeg? Dan is het belangrijk dat je banden in optimale staat zijn. Als onderdeel van de Vakantiecheck, controleren we daarom je bandenspanning, de balancering en profieldiepte. Een goeie wegligging en betrouwbare rijprestaties? Check!

Batterij ... check!

Sommige verrassingen zijn leuk, andere zijn minder leuk ... zoals een platte batterij, de belangrijkste oorzaak bij pech. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, hangt van vele factoren af. Wij kijken dat voor jou na zodat je niet voor vermijdbare verrassingen komt te staan.

Vloeistoffen ... Check!

Waarom wachten tot de indicatoren op je dashboard melden dat er een tekort aan vloeistof is? Vermijd onnodige stress tijdens je vakantie en laat je concessiehouder op voorhand controleren of er nog voldoende vloeistoffen zijn.

Remmen ... Check!

Niks zo cruciaal als goed werkende remmen. En niks zo belangrijk als een controle uitgevoerd door een erkend servicecentrum, als onderdeel van elk regulier onderhoud. Bij ons ben je in goede handen.

Maak een afspraak

Lichten en zichtbaarheid ... Check

Zien en gezien worden is fundamenteel voor de veiligheid. En de technologie die achter de lichten van je wagen zit, is véél complexer dan het lijkt. Laat ons ernaar kijken. Alles in orde? Dan krijg je groen licht van ons.

Ruitenwissers ... Check

Een goed zicht op de weg is key, zeker als je een lange rit voor de boeg hebt. Onze experts kunnen tijdens een Vakantiecheck scheurtjes spotten in je rubberen wisserbladen. Zijn ze aan vervanging toe? Dan kan je dat nog op tijd laten fiksen!

Airco cleaning (€59 btwi) of onderhoud (€99 btwi)

De schone lucht in je voertuig? Die heb je te danken aan een Airco Cleaning** en een Airco Onderhoud**. Laat je airco dus regelmatig onderhouden en voorkom beslagen ruiten, onaangename geurtjes, een kapotte ventilator en kosten op lange termijn. Niet overtuigd? Dan overtuigen onze interessante prijzen en de voordelen je wél!

Maak een afspraak

Ga deze zomer uit je dak met de Škoda dakkoffers!

Zonnebril? Check! Uitgelaten familieleden? Check! Maar ... heeft ook je Škoda zijn koffers al gepakt? Momenteel geniet je van 20% korting op de Škoda originele dakkoffers***. Dankzij hun inhoud van 380 liter, in zwart of grijs , bieden die ruimte genoeg voor al jullie bagage én nog een pak souvenirs.

Meest populaire accessoires

* Combi-actie: € 40 korting (incl. btw) op nieuwe banden van het merk Pirelli of Continental (2 of 4) enkel geldig in combinatie met een uitgevoerde Vakantie Check‑Up op de wagen in de periode van 01/06/23 - 11/08/23.

** Aanbevolen prijs enkel bij de deelnemende erkende Škoda‑concessiehouders. Airco Cleaning (€ 59 incl. btw): reiniging & desinfectie van het verluchtingssysteem, reinigen van condensor & watervangbak, controle van de condensafloop, pollenfilter, droogfilter, compressor & aandrijfriem. Airco Onderhoud (€ 99 incl. btw): Airco Cleaning + controle van koelvloeistof & compressorolie, lektest en testen van koelvermogen. Aanvullen van vloeistoffen en/of vervangen van stukken niet inbegrepen. Vraag meer info aan je Škoda‑concessiehouder over de compatibiliteit van de artikelen met jouw voertuig. Prijzen onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen. Milieu-info (AR 19/03/2004): www.skoda.be

*** Zomerpromotie geldig t.e.m. 30/09/23 of zolang de voorraad strekt.