Volkswagen

Wil je deze zomer zorgeloos met de auto op reis?

Kom dan langs voor een Vakantiecheck:
onze experts checken je wagen voor maar
€ 39 (incl. btw) op meer dan 20 verschillende punten!

Combi-actie* van 1/06-11/08

Vakantiecheck + € 40 extra korting op banden!

Merken we tijdens je Vakantiecheck dat je 2 of 4 nieuwe banden nodig hebt? Dan krijg je maar liefst € 40 extra korting (incl. btw) op nieuwe Pirelli- of Continental-banden. Bovendien profiteer je van 36 maanden bandengarantie. Da’s pas gerust op reis vertrekken.

*Combi-actie: € 40 extra korting (incl. btw) op nieuwe banden van het merk Pirelli of Continental, enkel geldig in combinatie met een uitgevoerde vakantiecheck-up op de wagen in de periode van 01/06/23 – 11/08/23. Niet cumuleerbaar met andere acties op banden.

bandenmerken

Banden ... check!

Een lange rit voor de boeg? Dan is het belangrijk dat je banden in optimale staat zijn. Als onderdeel van de Vakantiecheck, controleren we daarom je bandenspanning, de balancering en profieldiepte. Een goeie wegligging en betrouwbare rijprestaties? Check!

banden

Vloeistoffen ... Check!

Waarom wachten tot de indicatoren op je dashboard melden dat er een tekort aan vloeistof is? Vermijd onnodige stress tijdens je vakantie en laat je concessiehouder op voorhand controleren of er nog voldoende vloeistoffen zijn.

Maak een afspraak

vloeistoffen

Ruitenwissers ... Check!

Een goed zicht op de weg is key, zeker als je een lange rit voor de boeg hebt. Onze experts kunnen tijdens een Vakantiecheck scheurtjes spotten in je rubberen wisserbladen. Zijn ze aan vervanging toe? Dan kan je dat nog op tijd laten fiksen!

ruitenwissers

Remmen ... Check!

Niks zo cruciaal als goed werkende remmen. En niks zo belangrijk als een controle uitgevoerd door een erkend servicecentrum, als onderdeel van elk regulier onderhoud. Bij ons ben je in goede handen.

remmen

Batterij ... Check!

Sommige verrassingen zijn leuk, andere zijn minder leuk ... zoals een platte batterij, de belangrijkste oorzaak bij pech. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, hangt van vele factoren af. Wij kijken dat voor jou na zodat je niet voor vermijdbare verrassingen komt te staan.

Batterij

Lichten en zichtbaarheid ... Check

Zien en gezien worden is fundamenteel voor de veiligheid. En de technologie die achter de lichten van je wagen zit, is véél complexer dan het lijkt. Laat ons ernaar kijken. Alles in orde? Dan krijg je groen licht van ons.

Lichten en zichtbaarheid

Airco cleaning (€59 btwi) of onderhoud (€99 btwi)

De schone lucht in je voertuig? Die heb je te danken aan een Airco Cleaning en een Airco Onderhoud. Laat je airco dus regelmatig onderhouden en voorkom beslagen ruiten, onaangename geurtjes, een kapotte ventilator en kosten op lange termijn. Niet overtuigd? Dan overtuigen onze interessante prijzen en de voordelen je wél!

Maak een afspraak

airco cleaning

Ga uit je dak met -20%* op dakkoffers!

Je zomertrip staat voor de deur, maar jij komt plaats tekort in je koffer. De oplossing? Een extra koffer, op je dak! Wil je véél meenemen? Ga dan voor de 340L-versie. Wil je héél veel meenemen? Kies de 460L-versie. Pak snel deze 20% korting … en begin alvast met inpakken!

Meer info

dakkoffer