Volkswagen Bedrijfsvoertuigen

Wil je deze zomer zorgeloos met jouw bestelwagen op de baan?

Kom dan langs voor een Vakantiecheck:
onze experts checken uw Transporter bestelwagen voor maar
€ 32,23 (excl. btw) op meer dan 20 verschillende punten!

Combi-actie* van 1/06-11/08

Vakantiecheck + € 33,06 extra korting op banden!

Merken we tijdens je Vakantiecheck dat je 2 of 4 nieuwe banden nodig hebt? Dan krijg je maar liefst € 33,06 extra korting (excl. btw) op nieuwe Pirelli- of Continental-banden. Bovendien profiteer je van 36 maanden bandengarantie. Da’s pas gerust op reis vertrekken.

*Combi-actie: € 33,06 extra korting (excl. btw) op nieuwe banden van het merk Pirelli of Continental, enkel geldig in combinatie met een uitgevoerde vakantiecheck-up op de wagen in de periode van 01/06/23 – 11/08/23. Niet cumuleerbaar met andere acties op banden.

Banden ... check!

Een lange rit voor de boeg? Dan is het belangrijk dat je banden in optimale staat zijn. Als onderdeel van de Vakantiecheck, controleren we daarom je bandenspanning, de balancering en profieldiepte. Een goeie wegligging en betrouwbare rijprestaties? Check!

bandencheck

Vloeistoffen ... Check!

Waarom wachten tot de indicatoren op je dashboard melden dat er een tekort aan vloeistof is? Vermijd onnodige stress tijdens je vakantie en laat je concessiehouder op voorhand controleren of er nog voldoende vloeistoffen zijn.

Maak een afspraak

Ruitenwissers ... Check!

Een goed zicht op de weg is key, zeker als je een lange rit voor de boeg hebt. Onze experts kunnen tijdens een Vakantiecheck scheurtjes spotten in je rubberen wisserbladen. Zijn ze aan vervanging toe? Dan kan je dat nog op tijd laten fiksen!

Remmen ... Check!

Niks zo cruciaal als goed werkende remmen. En niks zo belangrijk als een controle uitgevoerd door een erkend servicecentrum, als onderdeel van elk regulier onderhoud. Bij ons ben je in goede handen.

VW service inspectie

Batterij ... Check!

Sommige verrassingen zijn leuk, andere zijn minder leuk ... zoals een platte batterij, de belangrijkste oorzaak bij pech. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, hangt van vele factoren af. Wij kijken dat voor jou na zodat je niet voor vermijdbare verrassingen komt te staan.

Lichten en zichtbaarheid ... Check

Zien en gezien worden is fundamenteel voor de veiligheid. En de technologie die achter de lichten van je wagen zit, is véél complexer dan het lijkt. Laat ons ernaar kijken. Alles in orde? Dan krijg je groen licht van ons.

Nood aan verkoeling?

Na een lange werkdag zoekt u verkoeling in uw Transporter Bestelwagen. Vergeet dus niet om uw airco te laten onderhouden via een Airco Cleaning € 48,76 excl. btw**. Of een Airco Onderhoud € 81,82 excl. btw**. De voordelen ervan gaan véél verder dan enkel "verfrissing" ...

Maak een afspraak

Ga uit je dak met -20%* op dakdragers!

Geen plaats meer voor uw ladder in de laadruimte? Geen probleem: til uw lading naar een hoger niveau met onze dakdragers. Een snelle, flexibele én simpele oplossing voor extra lading – nu met 20% korting!

Ga voor extra plaats


*Combi-actie: € 33,06 excl. btw extra korting op nieuwe banden van het merk Pirelli of Continental, enkel geldig in combinatie met een uitgevoerde Check-up op een bedrijfsvoertuig in de periode van 01/06/23 – 11/08/23.

**Aanbevolen prijs enkel bij de deelnemende erkende Volkswagen-bedrijfsvoertuigen concessiehouders. Airco Cleaning € 48,76 excl. btw: reiniging & desinfectie van het verluchtingssysteem, reinigen van condensor & watervangbak, controle van de condensafloop, pollenfilter, droogfilter, compressor & aandrijfriem. Airco onderhoud € 81,82 excl. btw: Airco Cleaning + controle van koelvloeistof & compressorolie, lektest en testen van koelvermogen. Aanvullen van vloeistoffen en/of vervangen van stukken niet inbegrepen. Vraag meer info aan uw Volkswagen-bedrijfsvoertuigen concessiehouder over de compatibiliteit van de artikelen met uw voertuig. Prijzen onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen.

***Zomerpromoties op een selectie dakdragers geldig tot 30/9/2023 of zolang de voorraad strekt.