Volkswagen

Met zijn moderne technologie en nieuwe design vestigt de volledig nieuw ontworpen Amarok nieuwe normen in het premiumsegment van Volkswagen Commercial Vehicles. Want waar en wanneer de nieuwe Amarok ook wordt ingezet, met zijn talrijke moderne rijhulpsystemen biedt hij meer ondersteuning dan zijn voorgangers.

Zijn hoogwaardige karakter wordt ondersteund door uitrusting zoals de sfeerverlichting en het premium geluidssysteem van Harman Kardon. Als metgezel voor de wijde natuur blinkt hij uit door zijn verbeterde offroadcapaciteiten en de krachtreserves van zijn optionele V6. En voor wie op zoek is naar een robuust en betrouwbaar bedrijfsvoertuig, biedt hij kenmerken zoals de trekhaak met een sleepvermogen van 3,5 ton voor alle automatische transmissies en andere doordachte details voor dagelijks gebruik. Wat de eisen ook zijn, de nieuwe Amarok weet ze bijna spelenderwijs te verzoenen.

 

Heb je de LIVE wereldpremière gemist? Bekijk hem dan hieronder!

Meester in veelzijdigheid

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor bijna elk beroep? De nieuwe Amarok heeft het in zijn genen. En daar pronkt hij graag mee: het opschrift ‘AMAROK’ is in reliëf aangebracht over bijna de gehele breedte van de achterklep. Met zijn talrijke nieuwe mogelijkheden is hij bovendien nog beter inzetbaar voor intensievere toepassingen. Dat maakt hem tot een veelzijdig en betrouwbaar bedrijfsvoertuig.

  • Laadruimte met ledverlichting, sjorogen, 12-voltstopcontact, laadbakafdekking / rolafdekking

  • Aanhangwagenkoppeling met sleepvermogen van 3,5 ton nu voor alle automatische transmissies

  • Voldoende ruimte tussen de wielkasten in de laadbak voor een dwars geplaatst Europallet, dat aan de stevige sjorogen kan worden verankerd