VW ID. 2all: Nieuw design en gaat minder dan 25.000 euro kosten

Volkswagen komt binnenkort met een nieuwe budgetvriendelijke elektrische stadsauto. Met zijn compacte formaat en emissievrije aandrijving is de ID.2all perfect geschikt voor de drukke straten van de stad. Volkswagen blijft hiermee haar belofte nakomen om duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken.

Ontdek Volkswagen's ID. Familie

De nieuwe ID. 2all concept

Volkswagen geeft met de ID. 2all concept een preview van hun nieuwe compacte elektrische auto, die in 2025 op de markt zal komen en het nieuwe design van Volkswagen zal vertegenwoordigen. De ID. 2all heeft dezelfde afmetingen als een Polo, maar biedt de binnenruimte van een Golf en heeft een indrukwekkende actieradius van maximaal 450 kilometer*. Opmerkelijk is dat de vraagprijs onder de 25.000 euro ligt.

Volkswagen ID.2all

Alle ruimte, maximaal gebruiksgemak

Het interieur valt op door de strakke vormgeving en hoogwaardige uitstraling. Blikvangers zijn de Digital Cockpit (27,7 cm), het head-up display en het grote (32,7 cm) touchscreen. Dankzij de slimme opzet van het infotainmentsysteem zijn alle functies van het studiemodel eenvoudig te bedienen. Voor het geluidsvolume is er een aparte knop en ook zijn de instellingen van het klimaatsysteem afzonderlijk te bedienen met knoppen.

Volkswagen ID.2all

Comfort van hoog niveau

De ID. 2all concept mag dan compact zijn, het comfortniveau is hoog. zo beschikt hij over elektrisch verstelbare stoelen met massagefunctie en een groot glazen panoramadak. Voor maximaal gebruiksgemak is de Leuning van de passagiersstoel neerklapbaar en is de achterbank in twee delen neer te klappen.

Volkswagen ID.2all

ID. 2all - Neem een exclusief kijkje in het interieur en design

De ID.-familie.
Puur elektrisch. Puur Volkswagen.

ID. staat niet alleen voor elektrisch rijden, maar voor je eigen persoonlijke ruimte op wielen. Zo flexibel dat het je meer vrijheid geeft. Zo intelligent dat hij je begrijpt. Woord voor woord. Bovendien kan je rekenen op talloze innovatieve technologieën die een nieuwe dimensie geven aan elektrisch rijden.

Ontdek Volkswagen's ID. Familie