Volkswagen

Volkswagen ID.3

Onze elektrische stadsauto

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

Meer weten

Thoen ID.3 Saloncondities

Volkswagen ID.4

Het beste van twee werelden

Maak kennis met de ID.4, onze volledig elektrische SUV met een actieradius tot 520 km**. De ID.4 combineert moeiteloos de ruimte en het comfort van een SUV met het duurzame karakter van een elektrische auto. Technische snufjes, vernieuwend design: het ontbreekt je aan niets in de ID.4. Wedden dat je niks anders meer wilt?

Meer weten

 
Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.5

De stijlvolste vorm van elektrisch

Wie zei dat elektrisch niet elegant kan zijn? De ID.5 bewijst het tegendeel. Als eerste volledig elektrische SUV coupé combineert 'ie de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. Stel hem nu zelf helemaal samen!

Meer weten

Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.7

Baanbrekende elektrische berline

De revolutionaire ID.7 dat een nieuw tijdperk van mobiliteit inluidt. Met zijn indrukwekkende rijbereik van maar liefst 700 kilometer legt  hij moeiteloos lange afstanden elektrisch af. Als pionier in zijn klasse biedt de ID.7 als eerste Volkswagen ter wereld een standaard head-updisplay met augmented reality, waardoor traditionele wijzerplaten overbodig worden. De ID.7 maakt lange reizen korter en biedt een eersteklas ervaring op alle fronten.

Meer weten

VW ID.7

Volkswagen ID.BUZZ

Welkom, toekomst!

De nieuwe generatie van de mobiliteit komt eraan: de innovatieve ID.BUZZ. Het allereerste 100% elektrische busje van Volkswagen: multifunctioneel, volledig geconnecteerd en helemaal nieuw bedacht. Een elektrisch busje voor familie, vrienden en de uitdagingen van elke dag, zelfs in de smalle straten van de grote steden.

Meer weten

ID BUZZ groep thoen

Testrit

Het beste argument voor een elektrische wagen? Een testrit.

ID.5 GTX