Volkswagen
Volkswagen elektrisch

De eerste oogopslag

Pedalen in Play & Pause-design, een 1ST-stuurwielspaak en het 1ST-embleem: over wie de eerste is valt niet meer te discussiëren. De ID.3 1ST is zonder twijfel exclusief, vanbinnen én vanbuiten.

De lichtmetalen velgen vallen op door het aerodynamische design en zijn verkrijgbaar van 18 tot 20 duim. In amper 7,3 seconden van 0 naar 100 km/uur? Ja, we hebben het nog steeds over de Volkswagen ID.3 1ST.

Altijd verbonden

Een wagen die altijd online is? Eigenaars van de Volkswagen ID.3 kunnen dankzij de We Connect Start altijd en overal realtime verkeersinformatie, laadstations en hun beschikbaarheid, prijzen en openingsuren checken. Hou je wagen via de We Connect ID-app altijd in het oog: rijbereik nakijken, de airco instellen en het laadproces opstarten en weer stoppen.

 

navigatie volkswagen ID3

What's inside

De basisuitvoering van de ID.3 beschikt over een navigatiesysteem, een digitale radio DAB+, een klimaatregeling Air Care Climatronic met temperatuurregeling in twee zones, armsteunen vooraan, stoel- stuurwielverwarming, natuurlijke spraakbediening en ID. Light in het interieur. Kies je voor een Plus-versie, dan krijg je er een achteruitrijcamera en een sleutelloos toegangssysteem Keyless Advanced bij. Ook de twee extra USB-C-poorten achterin krijg je er dan bovenop. De Max-versie verbaast je met het Augmented Reality Head-up Display, twee extra luidsprekers en een groot panoramadak. 

 

Volkswagen ID.3 testen?

Maak kennis met de nieuwe Volkswagen ID.3 en test hem zelf gewoon eens!

Onze sales advisors voorzien je graag van een privésessie waarin ze alle nieuwigheden en snufjes van de Volkswagen ID.3 uit de doeken doen. Na de uitleg kan je vrijblijvend de ID.3 zelf eens testen.

Foto 1 / 1