Volkswagen

Compacte SUV

De Volkswagen ID.4 is er één uit de grootste marktsegmenten ter wereld, dat van de compacte SUV's. De wagen is naast volledig elektrisch, ook CO2-neutraal geproduceerd. Met 4,58 meter lang staat de ID.4 sterker op de weg dan kleine broer ID.3. Een vloeiend, krachtig en helder design typeren de nieuwste elektrische Volkswagen. De deuropeningen zijn groot en hoog, de deurklinken ontgrendelen standaard elektrisch. Breng de ruimte binnen dankzij het glazen panoramadak (standaard op de ID.4 1st Max) dat zich over bijna heel de lengte van het dak uitstrekt.

Volkswagen ID.4 testen

IQ.LIGHT

Naast het volledige elektrische concept, beschikt de ID.4 ook over de nieuwste technologieën. De ID.LIGHT-ledmatrixkoplampen begroeten de bestuurder met een zwaai van de lensmodule bij het ontgrendelen. Je rijdt ook moeiteloos in het donker met de ID.4 dankzij de intelligent gestuurde permanente grootlichten die de weg helder verlichten zonder tegenliggers te verblinden.

Achteraan pronken de 3D-ledachterlichten met dynamische richtingaanwijzers die van binnen naar buiten lopen. Neem je afscheid van je elektrische vriend? Dan spelen in de lichten dynamische functies (keuze uit twee ontwerpen). 

IQ light volkswagen

Moderne bediening

Beschrijf het bedieningsconcept van de Volkswagen ID.4 gerust als modern en zeer clean. Zonder enige knop of schakelaar krijgt de bestuurder enkel een compact scherm te zien dat via het multifunctiestuur bediend kan worden. Via het grote aanraakscherm (10 duim in de ID.4 1st, 12 duim in de ID.4 1st Max) kunnen de navigatie, media, telefoon, rijhulpsystemen en voertuiginstellingen geregeld worden. De Hello ID. is de standaard natuurlijke spraaksturing en begrijpt veel dagelijkse formules.

interieur volkswagen ID4

Volkswagen ID.4 testen?

Maak kennis met de nieuwe ID.4 en test hem gewoon zelf eens. 

Plan een gratis testrit

ID.4 opladen

Met de app We Connect ID. geeft Volkswagen elke bestuurder van elektrische voertuigen toegang tot het oplaadecosysteem 'We Charge'. 

Aan de snellaadstations van Ionity kan de ID.4 met een batterij van 77 kWh in 30 minuten voldoende stroom bijladen voor de volgende 320 kilometer (volgens WLTP). Natuurlijk is laden aan openbare laadpunten ook mogelijk met wisselstroom (AC) met de Mode 3-kabel. De kaart met oplaadpunten is te vinden via We Charge. 

opladen Volkswagen ID.4

Een offerte voor de Volkswagen ID.4?

Contacteer ons verkoopsteam en zij bekijken met jou de opties. Plan via de knop hieronder online een afspraak of videocall in.

Plan een afspraak

Vermogen

150 kW

Nettocapaciteit batterij

77 kWh

Acceleratievermogen (0-100 km/h)

8.5 s

Topsnelheid

160 km/u

Rijbereik (realistisch)

520 km

Volume bagageruimte

543 l