Klaar voor het najaar? Plan nu je bandenwissel!

Wacht jij liever op de vriestemperaturen alvorens met je wagen naar winterbanden om te schakelen? Wist je dat het rubber van zomerbanden onder de 7°C een deel van zijn soepelheid verliest en dus uw remafstand tot -20% korter kan zijn? Tegen 50 km/u op een nat wegdek betekent dat een verschil van meer dan 10 meter.

Profiteer bovendien van onze winterbandenactie met kortingen van 30% en 35%.
Wees er op tijd bij met je afspraak, zo voorkom je lange wachttijden.

 Plan jouw bandenwissel

Promo-actie op banden bij Thoen!

Profiteer van mooie kortingen op onze winter- , zomer- of all season bandensets! Thoen biedt tot 35% korting op zijn bandenassortiment tot en met 31 december 2023!

Waarom bandenwissel? Daarom.

Op tijd wisselen naar de juiste banden zorgt natuurlijk voor een verbeterde veiligheid op de weg, maar ook voor minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik

Plan direct je afspraak in

Zo ben je ervan verzekerd dat je deze herfst en winter veilig de weg op kunt. Je kan de bandenwissel uiteraard ook combineren met een technisch onderhoud. Dan hoef je maar één keer langs te komen en rij je de zomer meteen superveilig tegemoet!

winteractie

Speciale actie. Tot 35% korting op uw winterbanden!

Toe aan nieuwe winterbanden. Komt dat even goed uit! Bij Groep Thoen krijg je reeds een mooie korting bij aankoop van 1 winterband. Zo zal er een korting gegeven worden van 30% op banden tot en met 16 inch (duim). Vanaf 17 inch banden ontvang je een korting van 35%!

Haast je want, want de actie loopt tot 31 december 2023 en de winter is daar voor je het goed en wel door hebt, dus maak tijdig een afspraak! Deze actie is evenwel geldig op alle bandensets, dus ook zomerbanden of all season banden.

Ontdek ook onze wintercheck-up van €39* en ga onbezorgd op wintervakantie!

Vraag naar onze wintercheck-up: wij controleren de conditie van uw wagen voor u hem blootstelt aan het ijskoude weer. Een onbezorgd gevoel van vrijheid kan u ver brengen! Wij controleren uw wagen grondig op meer dan 20 punten (o.a. aircobatterij, remmen, vloeistoffen, filters, ...). Zo is uw wagen klaar om van de winter te genieten en kan u met volle gemoedsrust vertrekken. 

*Aanbevolen prijs, incl. btw, enkel bij de deelnemende erkende dealers of agenten. Aanvullen van vloeistoffen en/of vervangen van stukken niet inbegrepen.

Maak online een afspraak : niets is zo gemakkelijk!

Op zoek naar een complete wintervelgenset mét banden?

Helemaal Volkswagen tot in het puntje van uw velgen. Uw ŠKODA in wintermodus. Winter vibes met SEAT of een trendy winter met Audi? Onderstaande wintervelgensets worden gekenmerkt door een pasklare velg-bandcombinatie die visueel en technisch helemaal op uw voertuig is afgestemd.