Klaar voor het najaar? Plan nu je bandenwissel!

 

Groep Thoen adviseert je om van zomerbanden om te wisselen naar winterbanden ... zodra het winteruur wordt ingesteld (vanaf de laatste week van oktober) of vroeger wanneer de temperatuur reeds regelmatig daalt onder de 7°C. 

Promo-actie op banden bij Thoen!

Profiteer van mooie kortingen op onze winter- , zomer- of all season bandensets! Thoen biedt tot 40% korting op zijn bandenassortiment tot en met 31 december 2022!

Waarom bandenwissel? Daarom.

Op tijd wisselen naar de juiste banden zorgt natuurlijk voor een verbeterde veiligheid op de weg, maar ook voor minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik

Plan direct je afspraak in

Zo ben je ervan verzekerd dat je deze herfst en winter veilig de weg op kunt. Je kan de bandenwissel uiteraard ook combineren met een technisch onderhoud. Dan hoef je maar één keer langs te komen en rij je de zomer meteen superveilig tegemoet!

Speciale actie. Tot 40% korting op uw winterbanden!

Toe aan nieuwe winterbanden. Komt dat even goed uit! Bij Groep Thoen krijg je reeds een mooie korting bij aankoop van 1 winterband, tot zelfs 40% korting op een set van 4 winterbanden. Haast je want, want de actie loopt tot 31 december 2022 en de winter is daar voor je het goed en wel door hebt, dus maak tijdig een afspraak! Deze actie is evenwel geldig op alle bandensets, dus ook zomerbanden of all season banden.

Ontdek ook onze wintercheck-up van €39* en ga onbezorgd op wintervakantie!

Vraag naar onze wintercheck-up: wij controleren de conditie van uw wagen voor u hem blootstelt aan het ijskoude weer. Een onbezorgd gevoel van vrijheid kan u ver brengen! Wij controleren uw wagen grondig op meer dan 20 punten (o.a. aircobatterij, remmen, vloeistoffen, filters, ...). Zo is uw wagen klaar om van de winter te genieten en kan u met volle gemoedsrust vertrekken. 

*Aanbevolen prijs, incl. btw, enkel bij de deelnemende erkende dealers of agenten. Aanvullen van vloeistoffen en/of vervangen van stukken niet inbegrepen.

Maak online een afspraak : niets is zo gemakkelijk!

Op zoek naar een complete wintervelgenset mét banden?

Helemaal Volkswagen tot in het puntje van uw velgen. Uw ŠKODA in wintermodus. Winter vibes met SEAT of een trendy winter met Audi? Onderstaande wintervelgensets worden gekenmerkt door een pasklare velg-bandcombinatie die visueel en technisch helemaal op uw voertuig is afgestemd.