Klaar voor het voorjaar?

Plan nu je bandenwissel en/of vakantiecheck!

Wacht jij liever op de eerste hittegolf alvorens met je wagen naar zomerbanden om te schakelen? Wist je  dat het rubber van een zomerband harder is, waardoor deze bij warmer meer een kortere remweg biedt bij temperaturen boven de 7°C, minder geluid produceert en beter geschikt is voor hogere snelheden zoals op de autosnelweg bij warmer weer.

Profiteer bovendien van onze zomerbandenactie met kortingen van 30% en 35% en onze vakantiecheck aan €99* Wees er op tijd bij met je afspraak, zo voorkom je lange wachttijden.

 Plan jouw bandenwissel / vakantiecheck  

Promo-actie op banden bij Thoen!

Profiteer van mooie kortingen op onze winter- , zomer- of all season bandensets! Thoen biedt tot 35% korting op zijn bandenassortiment tot en met 30 september 2024!

Contacteer ons

Waarom bandenwissel? Daarom.

Op tijd wisselen naar de juiste banden zorgt natuurlijk voor een verbeterde veiligheid op de weg, maar ook voor minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik

Plan direct je afspraak in

Zo ben je ervan verzekerd dat je deze lente en zomer veilig de weg op kunt. Je kan de bandenwissel uiteraard ook combineren met een technisch onderhoud of een vakantiecheck-up. Dan hoef je maar één keer langs te komen en rij je de zomer meteen superveilig tegemoet!

Plan jouw bandenwissel

vakantiecheck

Speciale actie. Tot 35% korting op uw zomerbanden!

Toe aan nieuwe zomerbanden. Komt dat even goed uit! Bij Groep Thoen krijg je reeds een mooie korting bij aankoop van 1 zomerband. Zo zal er een korting gegeven worden van 30% op banden tot en met 16 inch (duim). Vanaf 17 inch banden ontvang je een korting van 35%!

Haast je want, want de actie loopt tot 30 september 2024 en de zomer is daar voor je het goed en wel door hebt, dus maak tijdig een afspraak! Deze actie is evenwel geldig op alle bandensets, dus ook winterbanden of all season banden.

Contacteer ons

header_groepthoen_happy_drivers

Ontdek ook onze vakantie check-up van €99* en ga onbezorgd op zomervakantie!

Vraag naar onze uitgebreide zomercheck-up: wij controleren de conditie van uw wagen voor u hem blootstelt aan het warme weer. Een onbezorgd gevoel van vrijheid kan u ver brengen! Wij controleren uw wagen grondig op meer dan 20 punten (o.a. aircobatterij, remmen, vloeistoffen, filters, ...). Zo is uw wagen klaar om van de zomer te genieten en kan u met volle gemoedsrust vertrekken. 

*Aanbevolen prijs, incl. btw, enkel bij de deelnemende erkende dealers of agenten. Aanvullen van vloeistoffen en/of vervangen van stukken niet inbegrepen. Deze actie loopt vanaf 01/05/2024 t.e.m. 30/09/2024.

Maak online een afspraak : niets is zo gemakkelijk!

Maak een afspraak   

Op zoek naar een complete zomervelgenset mét banden?

Helemaal Volkswagen tot in het puntje van uw velgen. Uw ŠKODA in zomermodus. Summer vibes met SEAT of een trendy zomer met Audi? Onderstaande zomervelgensets worden gekenmerkt door een pasklare velg-bandcombinatie die visueel en technisch helemaal op uw voertuig is afgestemd.