CUPRA

Aaron Blommaert, beter gekend als acteur, zanger en presentator

Aaron is vooral bekend als leadzanger van de band BOBBY en als Raven, de verloren zoon van Lars De Wulf, in Familie. Bovendien speelde hij ook al mee in #LikeMe en had hij zijn eerst filmrol te pakken in de film Bittersweet Sixteen van Jan Verheyen, Lien Willaert en Anna Verheyen. Daarnaast presenteerde hij ook al mee tijdens VTM-programma's als The Voice van Vlaanderen en Tien om te Zien. Een jonge, toffe gast uit het Aalsterse met talent om in de gaten te houden! Vandaag neemt hij er nog een klein rolletje bij als ambassadeur van CUPRA bij Groep Thoen te Aalst!

Nieuwe CUPRA showroom Aalst

Op 11 januari mocht Aaron zijn eigen CUPRA Formentor komen ophalen in de spiksplinternieuwe CUPRA showroom bij Groep Thoen in Aalst. Hij zal er het komende jaar overal mee rondtoeren in België om zich te verplaatsen naar verschillende opnamesets en om er natuurlijk Groep Thoen en CUPRA als merk mee te ondersteunen.

"Ik kende CUPRA nog niet zo goed. Eerst dacht ik dat 'CUPRA Formentor' één of andere "Harry Potter"-toverspreuk was, maar toen ik het merk leerde kennen was ik wel onder de indruk." 

 

Aaron Blommaert

Dare to stand out met CUPRA!

De CUPRA Formentor is een comfortabele SUV, with looks that kill, vermomd als krachtpatser. Met zijn sportieve stijl en exclusief design onderscheidt hij zich van alle anderen. Zodat hij opvalt onderweg. Durf jij het aan, net zoals Aaron? Deze CUPRA Formentor zorgt voor onversneden rijplezier!

"Er zijn dagen dat ik 5 uren onderweg ben van de ene opnameset naar de andere, dan ben ik blij dat ik een comfortabele wagen heb."

 Ontdek ons CUPRA gamma

Aaron Blommaert CUPRA

Blijf geconnecteerd met CUPRA

Tijdens lange ritten is het handig om handenvrij geconnecteerd te zijn in je wagen. De app CUPRA Connect is makkelijk om te installeren. Aaron installeerde meteen de app samen met onze afleveraar Mathias om zo zijn contacten te synchroniseren met zijn wagen. Veiligheid boven alles! En handenvrij bellen hoort daar ook bij! Je kan met de app ook Waze koppelen an je GPS-scherm zodat je makkelijk een overzicht hebt van de rij-instructies.

"Ik gebruik graag Waze omdat het me het efficiënst van punt A naar punt B brengt. Wel handig dat dit met de CUPRA connect app dan ook gekoppeld kan worden aan het touchscreen scherm van je wagen."

aaron cupra

Onthulling van de CUPRA Formentor door Aaron