De perfecte allrounder voor de stad. En nog veel meer.

De nieuwe Audi A3 allstreet combineert een extravert design, rijplezier en gebruiksgemak. Opvallende offroad elementen en het Audi Singleframe zorgen voor een krachtige en opvallende uitstraling. Stap in en ontdek hoe deze veelzijdige auto naadloos schakelt tussen stedelijke elegantie en avontuurlijke prestaties.

Boek een testrit  

Audi a3 allstreet

Enkele highlights van de Audi A3 Allstreet

Expressief lichtdesgin

De Matrix ledkoplampen, voorzien van dynamische lichtsequenties en richtingaanwijzers, verlichten de weg nauwkeurig en in hoge resolutie. Vernieuwde elementen in de koplampen, samen met een smaller lichtontwerp, benadrukken de sportieve uitstraling van de Audi A3 allstreet. Kies uw persoonlijke lichtscenario uit vier nieuwe dagrijlichtsignaturen.

Slim verbonden

De nieuwe, volledig verbonden Audi A3 allstreet wordt nog aantrekkelijker dankzij een breed scala aan innovatieve digitale functies. Pas je rijervaring aan met behulp van MMI of de myAudi app en verken de digitale wereld van mobiliteit met de verschillende Audi connect services.

Direct Herkenbaar

De hogere bodemvrijheid is onmiddellijk zichtbaar vanaf de zijkant, waardoor een krachtige indruk ontstaat. Bevestigingsstrips op de deuren, spatborden en dorpels dragen bij aan de robuuste off-road uitstraling van de auto. Optioneel zijn de zwarte dakrails ook beschikbaar in aluminium, waardoor je de stijl van je Audi A3 allstreet kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

Ontdek de Audi lentedeals! 

Op zoek naar een nieuwe Audi A1, Audi A3,Audi A4 of 5, Audi Q2, Q3 of Q5 of een Audi e-tron? Ontdek ons groot aanbod  aan elektrische en hybride wagens en alle klassieke brandstoffen. Dankzij de Audi lentedeals geniet je van de beste voorwaarden. De acties zijn geldig tot en met 27 juni 2024.

Ontdek de Audi e-tron familie:

Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron voegt een compacte variant toe aan de elektrische revolutie van Audi, met dezelfde voordelen wat betreft prestaties, veiligheid en technologische mogelijkheden. Maak kennis met deze nieuwe SUV: 100% elektrisch, 100% e-tron.

Audi Q8 e-tron

De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek. De quattro-designtaal met nadrukkelijk aanwezige schouderlijn komt goed tot zijn recht.

Audi e-tron GT

De verhoudingen van een gran turismo – laag, breed en een grote wielbasis – maken duidelijk dat sportiviteit en gebruiksgemak hier samengaan. Het sculpturale carrosserieontwerp straalt kracht en prestaties uit. De gunstige stroomlijn zorgt ook voor functionele details.

THOEN Aalst Audi

Doorsteeklaan 27, 9308 Hofstade (O.-Vl.)

THOEN Geraardsbergen Audi

Herenveld 1 (Industriezone), 9500 Geraardsbergen