Wij als Groep Thoen geloven sterk in het samenbrengen van mensen, en hoe kan dit beter dan via evenementen.

Doorheen het jaar organiseren we zelf  heel wat leuke events, maar we sponsoren er ook heel wat! Hieronder is een jaaroverzicht te vinden van de evenementen die Groep Thoen op de agenda heeft staan. Hou deze pagina zeker in de gaten, want er liggen nog een aantal leuke evenementen in het verschiet!

skoda cycling
ŠKODA Thoen Classic

Clock icon font - Free time and date icon fonts  18/06/23

Location - Free signs icons Volkswagen Ninove

Trailer
Festivals

Location - Free signs icons Rock Zottegem

Location - Free signs icons Rock Affligem

Location - Free signs icons Thoen Parkconcerten Ninove

Fleet event

Clock icon font - Free time and date icon fonts  21/09/2023

Location - Free signs iconsTBD

RS_fanday_banner_geanimeerd
Audi RS Fan Day

Clock icon font - Free time and date icon fonts  27/08/23

Location - Free signs icons TBD

 Groep Thoen event agenda 2023

Overzicht 2023

Januari

Saloncondities bij Groep Thoen!

Vanaf 14/01/2023 tot en met 31/01/2023 bieden wij speciale aanbiedingen en voordelen aan voor onze klanten. We zijn speciaal open op zondag! Of u nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een tweedehandsvoertuig of gewoon wat advies nodig heeft, ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte auto voor uw behoeften. Mis deze kans niet om te profiteren van onze autosaloncondities en kom langs in één van onze showrooms!

Ontdek onze saloncondities!

Verkoop Groep Thoen

Februari

Verlengde Saloncondities

Goed nieuws! Het autosalon is voorbij, maar bij Groep Thoen gaan de condities gewoon door. Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat wij van 01/02/2023 tot 28/02/2023 verlengde saloncondities aanbieden bij al onze showrooms. Dit zijn voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen. 

Voor meer informatie over onze saloncondities, merken, prijzen,... Druk op onderstaande link en kom gerust eens langs voor een gesprek in onze 11 vestigingen verspreid over Zuid-Oost Vlaanderen voor een gesprek met onze sales advisors.

Ontdek onze saloncondities!

Autosalon 23

Maart

Defi'LADIES Spring Summer Fashion

Zaterdag 18 maart 2023 om 19:00 nodigen we jullie allemaal voor een catwalk, georganiseerd door Defi'LADIES. Een exclusieve avond vol mode en entertainment te Audi Thoen Hofstade, ten voordele van lokale goede doelen. We sluiten de avond  af met een after-party.

Dit is een exclusief evenement en de kaartjes zijn beperkt, dus we raden u aan om snel uw ticket te reserveren. U kunt uw tickets online bestellen via onderstaande link.

Defi'LADIES

Fabrieksbezoek Audi Brussel

Op donderdag 30 maart 2023 organiseert Audi een exclusief fabrieksbezoek voor zijn fleetklanten. Heb jij hier interesse in? Neem contact op met onze fleetcel.

Contacteer onze fleetcel

defi'LADIES

April

Volkswagen ID.DAYS

Noteer alvast in uw agenda: op 22 april zetten wij bij Groep Thoen onze deuren wagenwijd open voor een ultieme testritdag mét onze 100% elektrische ID.-familie in onze concessies te Ninove en Zottegem. Kom gerust eens langs en ontdek er de nieuwste ID.-modellen, waaronder uiteraard onze charmante coole ID.Buzz in fantastische kleuren! Ons team staat klaar om u te verwelkomen en te begeleiden in uw zoektocht naar uw droomwagen. Plan alvast jouw tijdsslot in bij één van onze vestigingen. te Ninove of Zottegem. Tot dan!

 Reserveer mijn ID.Testrit op 22 april 

Fabrieksbezoek Audi Brussel

Op dinsdag 25 april 2023 organiseert Audi een exclusief fabrieksbezoek voor zijn fleetklanten. Heb jij hier interesse in? Neem contact op met onze fleetcel.

Contacteer onze fleetcel

Mei

Rock Affligem

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Groep Thoen een trotse sponsor is van Rock Affligem, het onmisbare muziekevenement van het jaar! Rock Affligem zal doorgaan op vrijdag 19 mei en zaterdag 20 mei en wij zijn ook aanwezig!

Beter nog, u kan zelfs meedoen aan onze wedstrijd om kans te maken op één van de 20 DUO-tickets. Namen zoals Channel Zero, Vive la Fête, Bart Peeters, Flip Kowlier en Regi Live zullen er zijn. Win hier je tickets!

Speel mee

Fabrieksbezoek Audi Brussel

Op donderdag 4 mei en donderdag 11 mei organiseert Audi In samenwerking met Unizo een exclusief fabrieksbezoek voor zijn fleetklanten. Heb jij hier interesse in? Neem contact op met onze fleetcel.

Contacteer onze fleetcel

Juni

Groep Thoen ŠKODA Classic

Op zondag 18 juni organiseert Groep Thoen De ŠKODA Thoen Classic. Of je nu een fervent wielrenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke familie-activiteit, iedereen is welkom om mee te doen. Kies uit onze 25 km familietocht of ga voor een meer uitdagende tocht van 60 of 90 km. Geniet van de prachtige omgeving terwijl je je benen traint en maak er een onvergetelijke dag van met vrienden en familie. 

Fiets jij met ons mee?

skoda cycling

Juli

Rock zottegem

Rock Zottegem, het jaarlijkse muziekfestival in Oost-Vlaanderen, komt eraan! Van 7 tot en met 9 juli kun je genieten van grote namen als Goldband, Zwangere Guy, Bart Peeters & De Ideale Mannen en nog veel meer. Wij, Groep Thoen, zullen ook aanwezig zijn als sponsor.  En er is meer goed nieuws: door mee te doen aan onze wedstrijd maak je kans op één van de 10 duo tickets voor het festival. Mis deze kans niet en klik snel door voor meer informatie. Veel geluk!

Speel mee

Thoen parkconcerten Ninove

Geniet van een heerlijke zomerse avond in het park van Ninove tijdens de Groep Thoen parkconcerten! Op vier maandagen in juli en augustus (4 en 18 juli, 8 en 22 augustus) kan je genieten van geweldige live muziek en een gezellige sfeer. Laat je meevoeren op de ritmes van de lokale artiesten en beleef een onvergetelijke avond in het park. Mis dit niet en kom gezellig langs!

Facebook: Thoen Parkconcerten Ninove

Augustus

Thoen parkconcerten Ninove

Geniet van een heerlijke zomerse avond in het park van Ninove tijdens de Groep Thoen parkconcerten! Op vier maandagen in juli en augustus (4 en 18 juli, 8 en 22 augustus) kan je genieten van geweldige live muziek en een gezellige sfeer. Laat je meevoeren op de ritmes van de lokale artiesten en beleef een onvergetelijke avond in het park. Mis dit niet en kom gezellig langs!

Facebook: Thoen Parkconcerten Ninove
 

Thoen Audi Rs Fan Day

Op zondag 27 augustus is het zover: onze 2e editie van het evenement voor echte petrolheads! Als autoliefhebber kan je deze dag niet missen, want we hebben alles uit de kast gehaald voor een spectaculaire dag vol brullende motoren, piepende banden en blinkende Audi's. 

Ben jij de trotse eigenaar van een Audi S of RS? Dan heb je dubbel geluk, want we nodigen jou graag uit om jouw wagen te showen aan het publiek. 

Schrijf je in

September

Oktober

Thoen Halloween griezeltocht Ninove

Op vrijdag 27 oktober 2023 organiseert MASPOE samen met Groep Thoen een gezellige griezeltocht in Ninove voor de ganse familie!

November

December