Ja, ze zijn elektrisch. En nog zoveel meer.

Audi ontwerpt vandaag de wereld van morgen. Sinds de lancering van de Audi e-tron in 2018 heeft Audi zijn aanbod van volledig elektrische wagens voortdurend uitgebreid. Van de veelzijdige SUV tot de prestatiegerichte Gran Turismo: innovatieve oplossingen volgen elkaar op om te voldoen aan de behoeften van alle bestuurders.

Want ja, de Audi e-tron modellen zijn 100% elektrisch. Maar ze hebben nog zoveel meer te bieden. Een uniek design, snelladen, indrukwekkende prestaties of het herdefiniëren van de binnenruimte: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Audi Q4 e-tron: verbreed uw horizon

De elektrische revolutie is ontworpen voor alle bestuurders. En dus ook in een compactere vorm: de Audi Q4 e-tron. State-of-the-art prestaties en vernufte technologieën zijn altijd aanwezig: tot 518 km (WLTP) autonomie en een optioneel augmented reality head-up display.

Audi Q4 Sportback e-tron: herontdek ruimte

De komst van de Audi Q4 Sportback e-tron in het 100% elektrische gamma van Audi zorgt voor extase. Nog sportiever, dynamischer en efficiënter, maar ook qua techniek en comfort. De aanpasbare Matrix ledkoplampen bieden u ongekende lichtsignaturen en het ruime interieur herdefinieert het interieur van een compacte SUV.

Audi e-tron GT quattro: futuristische fascinatie

Met de Audi e-tron GT quattro versnelt Audi naar opwindende elektrische mobiliteit. De lithium-ionbatterij van 800 V biedt absolute topprestaties, zowel voor het opladen als voor het rijden. In combinatie met het recuperatiesysteem biedt ze een bereik tot 487 km (WLTP) en dankzij het snelladen tot 270 kW ga je in slechts 22,5 minuten van 5% naar 80%. U zit steeds comfortabel in één van de vijf zetels, in een interieur van gedeeltelijk gerecycleerde materialen. Duurzaam tot in de puntjes.

Audi RS e-tron GT: een lawine aan emoties

Opwindende prestaties: dat is de beste manier om de Audi RS e-tron GT te omschrijven. Zijn aerodynamisch en vooruitstrevend sportief design is veel meer dan een aankondiging. De cijfers van de eerste 100% elektrische Audi RS spreken voor zich: 440 kW vermogen en een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 3,3 seconden, een bereik tot 472-433 km. Vooruitgang in volle vaart.