Welkom in de familie: de nieuwe Caddy California

Ontdek de nieuwe vrijheid: Ervaar het nieuwe, opwindende design van de nieuwe Caddy California en laat je inspireren door talrijke innovaties, een doordacht ruimteconcept met vijf zitplaatsen en vele andere vernieuwingen. De nieuwe Caddy California bied je een comfortabele slaapruimte, een kleine uittrekbare keuken en een opbergbare klaptafel en stoelen. Een ruime tent voor vier tot zes personen, optioneel verkrijgbaar bij Volkswagen Accessoires, voor aansluiting op het voertuig rondt het totaalconcept af. Desgewenst kan de tent ook vrijstaand worden opgezet, wat jou veel flexibiliteit biedt. Moderne rijhulpsystemen maken jouw reis comfortabeler, je geniet van het beste overzicht dankzij de hoogwaardige Digital Cockpit en ervaart baanbrekend infotainment, inclusief mobiele onlinediensten die heel eenvoudig kunnen worden opgeroepen via het centrale touchdisplay (Innovision Cockpit).

Al onze VW California's  Huur een California

Beter dromen

Gewoon lekker slapen - en met een glimlach op jouw gezicht: ongeacht de ligpositie zorgen de schijfveren onder het matras voor een zeer hoog lig- en slaapcomfort, terwijl twee extra insteekbare ventilatieroosters aan de bestuurders- en bijrijderszijde voor een goede ventilatie zorgen. Het bed steunt op de carrosserie en is dus bijzonder gemakkelijk op te zetten of te verwijderen. Bovendien krijg je zo meer bergruimte onder het bedframe. Het ruime en comfortabele achterbed in de nieuwe Caddy California, met afmetingen van 1980 mm x 1070 mm, biedt jou alle ruimte om te liggen, te ontspannen en je goed te voelen. In combinatie met het optioneel verkrijgbare glazen panoramadak kan je dan de sterren een goede nacht wensen.

caddy california

Overal koken

De speciale kleine keuken achterin de nieuwe Caddy California biedt jou praktische opbergruimte. Dankzij twee stevige uittrekelementen heb je jouw kookgerei altijd binnen handbereik wanneer je kleine lekkernijen bereidt op de 1-pits gaskookplaat. Als de achterklep openstaat, biedt de kitchenette een stahoogte van twee meter. In combinatie met de aangebouwde tent beschikt u zo over een beschutte en aangename kookruimte. De gasfles die nodig is voor het koken (niet inbegrepen) is hermetisch opgeborgen in de module en biedt ruimte voor een vulgewicht van ca. 1,85 kg.

caddy california

Gezellig kamperen

Voor nog meer ruimte en buitengevoel heeft de nieuwe Caddy California nog iets extra's te bieden: De vrijstaande achtertent met grote raampartijen is dankzij het luchtframe met pomp in een handomdraai op te zetten en biedt slaapgelegenheid voor vier tot zes personen. De tent kan gemakkelijk worden uitgebreid en rechtstreeks worden aangesloten op de achterkant van het voertuig. Je geniet dus altijd van een grote vrijheid en een grote variabiliteit.

caddy california

Offerte op maat

Contacteer onze verkoopsdienst en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

VW Caddy California