De Volkswagen California is de perfecte camper voor een onvergetelijke vakantie. Met zijn ruime interieur, comfortabele voorzieningen en moderne technologie is hij de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

De Volkswagen Grand California is de grotere versie van de California. Hij biedt nog meer ruimte voor comfort en luxe, waardoor het een nog fijnere ervaring is om eropuit te trekken.

Reserveer nu

Volkswagen California huren

Hou je van avontuur en wil je er graag eens tussenuit? Dankzij de Volkswagen California heb je een hotel op wielen waarmee je de wijde wereld kan intrekken. Hij geeft je de mogelijkheid om te gaan en staan waar je wilt, want niet op alle mooie plekken vind je een hotel terug. 

Rondreizen met de Volkswagen California betekent dat je kan reizen zonder zorgen want hij is voorzien van een privékeuken met afwasbak, 2 gasvuren, een frigo, een flexibel werkblad, 4 slaapplaatsen, een bergruimte, een watertank, verwarming, een campingtafel en -stoelen. 

Laagseizoen

januari - mei & oktober - december: € 90 / dag

Hoogseizoen

juni - september: € 110 / dag

Wens je meer informatie over de Volkswagen California? Zou je de camper graag huren voor een bepaalde periode? Reserveren kan via de knop hieronder. 

Reserveer de Volkswagen California  Ontdek de Volkswagen California

Volkswagen Grand California huren

Rondreizen in luxe? Dan heb je de Grand California nodig. Als grote broer van de California heeft deze volledig uitgeruste vakantiewoning op wielen toch dat extraatje. Dankzij de volledig ingerichte keukenblok met koelkast én vriesvak kan je op elk moment een driegangenmenu op tafel toveren. Bij een Grand California hoort natuurlijk ook een Grand badkamer. Vergeet die gemeenschappelijke kille doucheruimtes op campings, in deze parel heb je elke minuut toegang tot je privébadkamer. 

Piekeren over voldoende waterbronnen hoeft ook niet: dit exemplaar beschikt over een drinkwatertank van 110 liter en een afvalwaterreservoir van 90 liter. Een kamp opzetten in de vrije natuur? Dat kan zonder zorgen. En dan hebben we het nog niet gehad over die Grand slaapkamer (inclusief hoogslaper én elke avond sterren tellen vanuit je bed). 

Volkswagen Grand California huren
Laagseizoen

januari - mei & oktober - december: € 120 / dag

Hoogseizoen

juni- september: € 140 / dag

De Volkswagen Grand California is ideaal voor 2 personen en 1 of 2 kinderen. Wens je meer informatie over de Volkswagen Grand California? Zou je de camper graag huren voor een bepaalde periode? Reserveren kan via de knop hieronder. 

Reserveer de Volkswagen Grand California  Ontdek de Volkswagen Grand California

Volkswagen Grand California badkamer
Volkswagen Grand California hoogslaper
Volkswagen Grand California keuken
Volkswagen Grand California living
Volkswagen Grand California cockpit
Foto 1 / 1

Reservatie Volkswagen (Grand) California