De grote vrijheid ontdekken

Sommigen noemen het 'reiszin', anderen 'drang naar avontuur'. Maar welke naam u er ook op kleeft, samen met de Volkswagen Grand California stilt u uw honger naar onbekende plaatsen en naar een grote onafhankelijkheid. Want dat is waar de California nu al tientallen jaren voor staat.

En zijn grote broer biedt u als een volledig uitgeruste vakantiewoning nog dat beetje meer. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

Al onze VW California's  Huur een California

Betrouwbaar welzijn – om het even waar

Eenzame bergdorpjes. Verlaten stranden. Afgelegen wandelpaden. Opwindende trips zijn nog plezieriger wanneer u weet dat u op elke plek of moment op uw reispartner kan vertrouwen. De navigatiesystemen in de Volkswagen Grand California brengen u op een betrouwbare manier naar uw bestemming; ook wanneer u zelf misschien nog niet weet waar die is. Met inbegrip van de gepaste soundtrack en fijn entertainment.

Volkswagen Grand California cockpit

Het belangrijkste ingrediënt: uw onafhankelijkheid

Verse zeevruchten uit het volgende dorp. Sappige sinaasappels van de plantage op de berghelling. Tomaten die naar het zuiden en de zon ruiken. Waarom zou u vechten voor de de laatste gereserveerde tafel als de beste ingrediënten zo dicht in de buurt te vinden zijn? Met uw volledig ingerichte keukenblok inclusief koelkast met vriesvak en bergruimte geniet u de vrijheid om op elk moment zelf plaatselijke lekkernijen te bereiden. Grand California, grand keuken.

Fris het avontuur tegemoet

In het donker naar het washuis rennen of bevriezen in een koude gemeenschappelijke doucheruimte – dit soort avonturen kan u missen als kiespijn, maar uw ochtenddouche niet?

Dan komt het goed uit dat de nieuwe Grand California een volledig uitgeruste badkamer heeft. Ook als u graag eens alleen of met twee op reis gaat, mag een beetje comfort wel mee aan boord.

Volkswagen Grand California badkamer

Offerte op maat

Contacteer onze verkoopsdienst en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

VW Crafter California