Voel u thuis, overal ter wereld.

Om het even waar u bent, met de Grand California, de California en de Caddy California voelt u zich overal thuis. Met hun efficiënte motoren, hoogwaardige interieurinrichting, moderne infotainment- en rijhulpsystemen en innovatieve mobiele onlinediensten zijn het de ideale reis- en kampeervoertuigen. Om te genieten van grenzeloze vrijheid.

Een kampeerwagen of camper is een bestelwagen die werd omgebouwd om comfortabel te reizen en te kamperen. Naargelang het model kunnen alle soorten uitrustingen of extensies worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een kookstel, chemisch toilet, douche of zithoek. Een uitklapbaar hefdak of een aangebouwde tent zorgen voor extra slaapplaatsen. Het sleutelwoord is flexibiliteit.

Dat is ook het grote voordeel tegenover bijvoorbeeld een caravan. Een camper is heel wat mobieler en is ideaal voor korte reizen en citytrips. In tegenstelling tot grote mobilhomes kunt u makkelijk parkeerplaats vinden om steden te bezoeken. Met comfort van een vergelijkbaar niveau. Bovendien is hij ook geschikt voor uw dagelijkse verplaatsingen.

VW California

Welke Volkswagen California kiezen?

Hebt u interesse in het aanschaffen of huren van een California? Welke versie of uitvoering ligt het beste in lijn met uw verwachting, behoeften en budget? Wat zijn de verschillen tussen de Caddy California, de Transporter California en de Grand California? Ontdek hier onder de varianten in detail. 

VW Caddy California
Caddy California

✓ Bed opvouwbaar

✓ Verduisteringsgordijnen (ook voor het panoramisch dak)

✓ 2 ventilatieroosters met geïntegreerde muggennetten

✓ Campingtafel en 2 stoelen inklapbaar

✓ 2 opbergzakken bij de achterste zijruiten

VW Transporter California
Transporter California

✓ Keukenblok (frigo 42l, 2 gasbranders, spoelbak, opbergkasten en laden, uitklapbaar keukenblad)

✓ Elektrisch hefdak met bed incl. comfort lattenbodem en matras (ca. 2000 x 1200 mm). Bed onderaan incl. matras (ca. 1950 x 1140 mm)

✓ Verduisteringsgordijnen

✓ Campingtafel en 2 stoelen inklapbaar

✓ Vers water: 30liter / Grijs water: 30liter

✓ Hoofdbatterij van 420 Ampère, tweede en derde batterij van 420 Ampère

VW Crafter California
Grand California

✓ Keukenblok (frigo 70l incl. diepvriesvak, 2 gasbranders, spoelbak, opbergkasten en laden, uitklapbaar keukenblad)

✓ Bed (193 x 136cm op GC600 en 200 x 167cm op GC680), opklapbaar met bergruimte inclusief verlichting

✓ Badkamer met opbergkast met spiegel, handdoekdrager, spoelbak, chemisch toilet, douchekraan

✓ Zonneluifel Thule

✓ Kinderbed (160 x 120cm) mogelijk op GC600

Op vakantie met
een Volkswagen 
California?
Huur hem!

Nog geen plannen voor een volgende vakantie? Huur nu gewoon je kot op wielen bij Groep Thoen en maak zelf de mooiste roadtrips langs culturele landschappen, wilde kusten en verborgen meren. Koken, eten, slapen, douchen: het kan allemaal in de Volkswagen Grand California, vanaf nu jouw hotel op wielen.

VW Crafter California