Grenzeloze vrijheid op vier wielen

Inslapen onder de sterren. ‘s Ochtends gewekt worden door het ruisen van de zee. Andere landen verkennen en u toch overal thuis voelen: de Volkswagen California 6.1 biedt pure vrijheid. Met zijn comfortabele binnenuitrusting en doordachte details maakt hij van iedere trip een onvergetelijk avontuur. Geniet van uw onafhankelijkheid en reis naar waar u maar heen wilt. Met alles wat u nodig hebt binnen handbereik.

Al onze VW California's  Huur een California

Meer vrijheid – ook in het interieur

Iedere dag nieuwe landen, culturen en plaatsen ontdekken. En u toch overal thuis voelen. De Volkswagen California 6.1 is uw woonkamer voor onderweg. Het ruime interieur biedt plaats genoeg voor iedereen. En ook alle lievelingsknuffels en vakantielectuur kunnen probleemloos mee. Koken, slapen, relaxen – precies zoals thuis. Alleen staat de wereld voor de deur.

Transporter California

Uw favoriete hotel. Altijd bij de hand.

Op de mooiste plekken ter wereld is niet altijd een hotel om te overnachten. Tenzij je er zelf een hebt: de California 6.1 biedt je met het ruime stapelbed voldoende ruimte en comfort om te dromen van jouw beste vakantiemomenten of om in slaap te vallen met een zacht golfgeluid.

Transporter California

Puur rijplezier: op elk terrein.

Om aan de rit naar uw vakantiebestemming nog meer plezier te beleven, kunt u in de California 6.1 kiezen uit verschillende motor-transmissiecombinaties. De vierwielaandrijving 4MOTION staat voor hoge trekkracht op zowat elk terrein, terwijl de DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling door zijn zachte manier van schakelen voor een merkbaar groter rijcomfort zorgt.

Transporter California

Offerte op maat

Contacteer onze verkoopsdienst en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Transporter California