Klaar voor het voorjaar? Plan nu je bandenwissel!

Promo-actie op banden bij Thoen!

Profiteer van mooie kortingen op onze zomer-, winter- of all season bandensets! Thoen biedt mooie kortingen tijdens de lenteactie die loopt tot 30 september 2024.

Contacteer ons

Waarom bandenwissel? Voor uw veiligheid.

Op tijd wisselen naar de juiste banden zorgt natuurlijk voor een verbeterde veiligheid op de weg, maar ook voor minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik én is beter voor de natuur.

Plan direct je afspraak in

Zo ben je ervan verzekerd dat je deze lente en zomer veilig de weg op kunt. Je kan de bandenwissel uiteraard ook combineren met een technisch onderhoud. Dan hoef je maar één keer langs te komen en rij je de zomer meteen superveilig tegemoet!

Plan jouw bandenwissel

Speciale actie. Tot 35% korting op uw zomerbanden!

Toe aan nieuwe zomerbanden. Komt dat even goed uit! Bij Groep Thoen krijg je reeds een mooie korting bij aankoop van 1 zomerband. Zo zal er een korting gegeven worden van 30% op banden tot en met 16 inch (duim). Vanaf 17 inch banden ontvang je een korting van 35%!

Haast je want, want de actie loopt tot 30 september 2024 en de zomer is daar voor je het goed en wel door hebt, dus maak tijdig een afspraak! Deze actie is evenwel geldig op alle bandensets, dus ook winterbanden of all season banden.

Contacteer ons

Ontdek ook onze zomercheck-up en ga onbezorgd op vakantie!

Vraag naar onze uitgebreide zomercheck-up: wij controleren de conditie van uw wagen voor u hem blootstelt aan het warme weer. Een onbezorgd gevoel van vrijheid kan u ver brengen! Wij controleren uw wagen grondig op meer dan 20 punten (o.a. aircobatterij, remmen, vloeistoffen, filters, ...). Zo is uw wagen klaar om van de zomer te genieten en kan u met volle gemoedsrust vertrekken. 

*Aanbevolen prijs, incl. btw, enkel bij de deelnemende erkende dealers of agenten. Aanvullen van vloeistoffen en/of vervangen van stukken niet inbegrepen. Deze actie loopt vanaf 01/05/2024 t.e.m. 30/09/2024.

Maak een afspraak   

Op zoek naar een complete zomervelgenset mét banden?

Helemaal Volkswagen tot in het puntje van uw velgen. Uw ŠKODA in zomermodus. Summer vibes met SEAT of een trendy zomer met Audi? Onderstaande zomervelgensets worden gekenmerkt door een pasklare velg-bandcombinatie die visueel en technisch helemaal op uw voertuig is afgestemd.