Klaar voor het voorjaar? Plan nu je bandenwissel!

Promo-actie op banden bij Thoen!

Profiteer van mooie kortingen op onze zomer-, winter- of all season bandensets! Thoen biedt tot 40% korting op zijn bandenassortiment tot en met 30 december 2022!

Waarom bandenwissel? Daarom.

Op tijd wisselen naar de juiste banden zorgt natuurlijk voor een verbeterde veiligheid op de weg, maar ook voor minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik

Plan direct je afspraak in

Zo ben je ervan verzekerd dat je deze lente en zomer veilig de weg op kunt. Je kan de bandenwissel uiteraard ook combineren met een technisch onderhoud. Dan hoef je maar één keer langs te komen en rij je de zomer meteen superveilig tegemoet!

Speciale actie. Tot 40% korting op uw zomerbanden!

Toe aan nieuwe zomerbanden. Komt dat even goed uit! Bij Groep Thoen krijg je reeds een mooie korting bij aankoop van 1 zomerband, tot zelfs 40% korting op een set van 4 zomerbanden (maar de actie is ook geldig op winterbanden of all season banden). Haast je want, want de actie loopt tot en met 31 december 2022 en de zomer is daar voor je het goed en wel door hebt, dus maak tijdig een afspraak! Deze actie is evenwel geldig op alle bandensets, dus ook zomerbanden of all season banden.

Ontdek ook onze zomercheck-up en ga onbezorgd op vakantie!

Vraag naar onze zomercheck-up: wij controleren de conditie van uw wagen voor u hem blootstelt aan het warme weer. Een onbezorgd gevoel van vrijheid kan u ver brengen! Wij controleren uw wagen grondig op meer dan 20 punten (o.a. aircobatterij, remmen, vloeistoffen, pollenfilter, ...). Zo is uw wagen klaar om van de zomer te genieten en kan u met volle gemoedsrust vertrekken. 

Maak online een afspraak : niets is zo gemakkelijk!

Op zoek naar een complete zomervelgenset mét banden?

Helemaal Volkswagen tot in het puntje van uw velgen. Uw ŠKODA in zomermodus. Summer vibes met SEAT of een trendy zomer met Audi? Onderstaande zomervelgensets worden gekenmerkt door een pasklare velg-bandcombinatie die visueel en technisch helemaal op uw voertuig is afgestemd.