Klaar voor het voorjaar? Plan nu je bandenwissel!

Promo-actie op banden bij Thoen!

Profiteer van mooie kortingen op onze zomer-, winter- of all season bandensets! Thoen biedt mooie kortingen tijdens de lenteactie die loopt tot 30 juni 2023.

Waarom bandenwissel? Daarom.

Op tijd wisselen naar de juiste banden zorgt natuurlijk voor een verbeterde veiligheid op de weg, maar ook voor minder bandenslijtage en een lager brandstofverbruik

Plan direct je afspraak in

Zo ben je ervan verzekerd dat je deze lente en zomer veilig de weg op kunt. Je kan de bandenwissel uiteraard ook combineren met een technisch onderhoud. Dan hoef je maar één keer langs te komen en rij je de zomer meteen superveilig tegemoet!

Speciale actie. Tot 35% korting op uw zomerbanden!

Toe aan nieuwe zomerbanden. Komt dat even goed uit! Bij Groep Thoen krijg je reeds een mooie korting bij aankoop van nieuwe banden, tot zelfs 35% korting op een set van 4 zomerbanden (maar de actie is ook geldig op de meeste winterbanden of all season banden). Haast je want, want de actie loopt tot en met 30 juni 2023 en de zomer is daar voor je het goed en wel door hebt, dus maak tijdig een afspraak! 

Ontdek ook onze zomercheck-up en ga onbezorgd op vakantie!

Vraag naar onze zomercheck-up: wij controleren de conditie van uw wagen voor u hem blootstelt aan het warme weer. Een onbezorgd gevoel van vrijheid kan u ver brengen! Wij controleren uw wagen grondig op meer dan 20 punten (o.a. aircobatterij, remmen, vloeistoffen, pollenfilter, ...). Zo is uw wagen klaar om van de zomer te genieten en kan u met volle gemoedsrust vertrekken. 

Maak online een afspraak : niets is zo gemakkelijk!

Op zoek naar een complete zomervelgenset mét banden?

Helemaal Volkswagen tot in het puntje van uw velgen. Uw ŠKODA in zomermodus. Summer vibes met SEAT of een trendy zomer met Audi? Onderstaande zomervelgensets worden gekenmerkt door een pasklare velg-bandcombinatie die visueel en technisch helemaal op uw voertuig is afgestemd.