Audi

 

Audi

Volkswagen

Volkswagen

CUPRA

CUPRA

SEAT

SEAT

ŠKODA

SKODA

Uw mobiliteitsgarantie met Audi Assistance

Indien uw Audi volgens de fabrieksnormen onderhouden wordt bij een Audi verdeler, dan worden de indirecte kosten ten gevolge van een plotse pech, waardoor u niet meer verder kunt, gedekt door de mobiliteitsgarantie.

Krijg de bescherming die u nodig hebt

De passende Mobiliteitsgarantie voor uw wagen

Rijdt u met een zuiver elektrisch ID.-model? Dan is de Mobiliteitsgarantie voor de Volkswagen ID.-familie de juiste keuze voor u.

Voor alle andere Volkswagen-modellen zoals de Golf, Passat, Polo en Touareg, kiest u de LongLife Mobiliteitsgarantie.

Bekijk uw mobiliteitsgarantie hier

Gratis snel geholpen bij pech

Pech met je CUPRA is nooit leuk. Daarom zorgt de CUPRA Mobiliteitsservice er graag voor dat je snel weer door kan. Waar en wanneer dan ook, in België en in heel Europa. Onder pech verstaan we: een rood waarschuwingslampje in je dashboard, of als je door een defect niet meer zelfstandig naar de dichtstbijzijnde CUPRA Service Partner kunt rijden.

Bekijk uw garanties en rij zonder zorgen

Bijstand 24/7

Sta je ergens onderweg stil met je SEAT? Bij pech, een ongeval of diefstal zal een eenvoudig telefoontje volstaan om snel en doeltreffend bijstand te krijgen. SEAT Service® Mobility garandeert je een volledig en betrouwbaar pakket diensten met betrekking tot bijstand onderweg in heel de Europese Unie.

Bescherm uzelf op de weg

leon verbonden

Uw mobiliteit is onze prioriteit

Een plotselinge pech waardoor uw wagen geïmmobiliseerd wordt, kan altijd gebeuren. ŠKODA Assistance verhelpt pech aan uw wagen, 7 dagen op 7, de klok rond. Als gebruiker van een ŠKODA die conform de constructeursvoorschriften wordt onderhouden en hersteld door een erkende ŠKODA-verkooppunt, geniet u zonder enige tijds- of kilometerbeperking van deze mobiliteitsgarantie.

Blijf in beweging met onze pechhulp