Voor elke job de juiste tool

Verschillende jobs vragen verschillende tools. Jouw wagen is daarbij één van de belangrijkste. Bij Volkswagen weten ze dat en daarom is er voor elke job de juiste wagen. Wil je een compact formaat gecombineerd met een verbazend goed comfort, dan is de Caddy Cargo jouw perfecte tool. Heb je een maximaal formaat nodig, met tevens een grote trekkracht? Kies dan voor de Crafter en je zal zeker niet teleurgesteld zijn!

Contacteer onze fleetcel

ID.BUZZ CARGO

Elektrisch en innovatief.

Welke eisen stelt u aan een moderne bestelwagen die u voor uw werk wilt gebruiken? Een elektrische aandrijving, genoeg laadruimte en een behoorlijk rijbereik: de nieuwe ID. Buzz Cargo heeft het allemaal. En zelfs nog een beetje meer dankzij een modern netwerk, digitale systemen en veel intelligente functies die uw werkleven moeten verlichten. Met de innovatieve ID. Buzz Cargo zetten we de volgende generatie van zakelijke mobiliteit in gang. De nieuwe ID. Buzz Cargo lijkt visueel erg op het eerste busje en is Volkswagens eerste 100% elektrisch ontworpen bestelwagen. Het resultaat is een krachtig en duurzaam bedrijfsvoertuig dat bijna alle uitdagingen van het dagelijkse werkleven aankan.

Meer weten

Volkswagen ID.Buzz Saloncondities

AMAROK

Dit is de Amarok. Dé nieuwe pick-up.

Omdat je een bedrijfswagen zoekt waar je echt álle kanten mee op kan. Omdat je niet zomaar een pick-up wilt. En… omdat stoer ook stijlvol en luxe kan zijn. Daarom komt Volkswagen met de compleet nieuwe Amarok. Trekt 3,5 ton. Laadt 1,2 ton. Knalt door 80 cm diep water. Vol technische innovaties, keuze uit 30 rijhulpsystemen en een interieur met sfeerverlichting en Harman Kardon-audiosysteem.

Meer weten

Thoen VW Amarok Saloncondities

CADDY CARGO

Compact formaat. Enorm comfort

Koerier, vakman, bezorger of aannemer: in uw werk houdt u uw blik steeds op de toekomst gericht. Dat geldt ook voor de Caddy Cargo. Met een nieuw, opwindend design, de modernste rijhulpsystemen, innovatief infotainment en een ergonomische werkplek voor de bestuurder is de Caddy Cargo als vanouds betrouwbaar, flexibel en vooruitstrevend. De perfecte partner dus om uw werkdagen comfortabel en professioneel te ondersteunen.

Meer weten

VW Caddy Maxi

TRANSPORTER

Brengt alles op straat

Ruim 70 jaar geleden was hij de oplossing voor transportproblemen. Vandaag is de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 performanter dan ooit. Met zijn aanzienlijke laadhoogte, zeeën van ruimte en moderne rijhulpsystemen brengt hij u, uw team en uw materiaal iedere dag opnieuw veilig naar uw werkplek.

Iedere dag opnieuw zorgt u ervoor dat al uw materiaal én uw hele team veilig van A naar B raken. Van zijn kant zorgt de Volkswagen Transporter Bestelwagen 6.1 ervoor dat ook met u alles goed gaat.

Meer weten

VW Transporter

CRAFTER

Bijzonder indrukwekkend

Bent u een groot deel van uw werkdag onderweg? Dan is uw utilitair voertuig niet enkel een vervoermiddel. Het is de plek waar u documenten sorteert, afspraken maakt, uw telefoon oplaadt of uw middagpauze neemt. Met talrijke opbergvakken en aansluitpunten, optionele geveerde ergoComfortstoelen en indien gewenst verwarmd multifunctioneel lederen stuur is de Volkswagen Crafter op al die zaken voorbereid.

Meer weten

VW Crafter