Met de elektrische aandrijving de toekomst tegemoet

Audi versnelt zijn eigen transformatie en stelt duidelijke doelen: vanaf 2026 worden alleen volledig elektrische modellen ontwikkeld en in 2033 wordt de productie van verbrandingsmotoren stopgezet. Om u een goed geïnformeerde blik te geven in de elektrificerende toekomst, hebben we hier alles samengevat wat u moet weten over elektrische auto's. De nieuwe Audi-modellen met een puur elektrische aandrijving herken je aan de e-tron-aanduiding.

Ontdek alle hybride & elektrische wagens   Contacteer onze fleetcel

Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron:

opent uw geest. Verbreedt uw horizon

De Audi Q4 e-tron voegt een compacte variant toe aan de elektrische revolutie van Audi, met dezelfde voordelen wat betreft prestaties, veiligheid en technologische mogelijkheden. Maak kennis met deze nieuwe SUV: 100% elektrisch, 100% e-tron.

Ontdek hem

Q4 e-tron sportback

Audi Q4 Sportback e-tron:

toonbeeld van vooruitgang

Nog sportiever. Nog dynamischer. En efficiënt en hoogtechnologisch als vanouds. De intrede van Audi Q4 Sportback e-tron in het 100% elektrische gamma van Audi gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Zijn atletische schoonheid, ruime interieur en krachtige motoren zijn allemaal kenmerken die hem meteen tot een vaste waarde in het Audi-universum katapulteren.

Ontdek hem

Audi Q8

Audi Q8 e-tron:

verfijnd design voor betere actieradius en efficiëntie.

De Audi Q8 e-tron is herkenbaar aan zijn nieuwe uitstraling en een specifieke signatuur van de dagrijverlichting. Een uiterlijk dat perfect matcht met zijn moderne techniek. De quattro-designtaal met nadrukkelijk aanwezige schouderlijn komt goed tot zijn recht in de carrosseriekleur Chronosgrijs metallic.

Ontdek hem

Audi Q8 e-tron sportback

Audi Q8 e-tron Sportback:

balans tussen comfort en sportiviteit.

Stap in en ervaar de vrijwel stille acceleratie met de elektromotoren. Profiteer van de extra tractie en stabiliteit door de volledig elektrische quattro-vierwielaandrijving. Daarnaast dragen de adaptive air suspension en diverse geavanceerde rijhulpsystemen bij aan de rijdynamiek. Optioneel is een afneembare trekhaak leverbaar.

Ontdek hem

Audi e-tron GT

Audi e-tron GT:

pure sportiviteit en moderne luxe.

De verhoudingen van een gran turismo – laag, breed en een grote wielbasis – maken duidelijk dat sportiviteit en gebruiksgemak hier samengaan. Het sculpturale carrosserieontwerp straalt kracht en prestaties uit. De gunstige stroomlijn zorgt ook voor functionele details. Van de slimme luchtinlaten aan de voorkant via de luchtgeleidende wielkasten tot aan de in het oog springende achterdiffuser. Afhankelijk van de rijomstandigheden wordt de aerodynamica actief aangepast.

Ontdek hem